‘Ik wil dit werk zo lang mogelijk blijven doen’Liset Boogerd – assistent activiteitenbegeleider Pro Persona

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een medewerker die direct aan de slag kan, of iemand die binnen uw bedrijf komt leren en werken? Wilt u ondersteuning bij de toekomstige instroom, doorstroom en uitstroom van uw medewerkers? U kunt bij het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland terecht voor personeelsadvies, strategische personeelsplanning, werving en selectie en advies over subsidies en regelingen.


U zoekt personeel

Graag brengen wij uw personeelsvraag in kaart. Zo heeft u meer kans op een passende kandidaat. Wij zorgen voor een maatwerkoplossing en een profiel van de ideale werknemer. Daarbij kijken we naar: uw bedrijfscultuur, de benodigde vaardigheden en de gewenste achtergrond van de kandidaat. We spreken af binnen hoeveel dagen u een selectie van kandidaten ontvangt en wanneer u aan ons terugkoppelt na het sollicitatiegesprek.

U zoekt talent en motivatie

Wij adviseren en ondersteunen u graag bij inclusief ondernemerschap. Dit betekent dat we bij de de werving en selectie ook kandidaten selecteren uit het doelgroepregister. Daarbij gaan we uit van talent en motivatie. Samen met betrokken partners creeëren we arbeidskansen voor werkzoekenden uit het doelgroepregister. Onze kandidaten zijn zeer divers, van jongeren en 50-plussers tot gemotiveerde statushouders.

Plaats direct een vacature     

 


 

Uw nieuwe medewerker

Hebt u vragen over de indiensttreding, de inwerkperiode en het contract van uw toekomstige medewerker? Als werkgever kunt u profiteren van gunstige subsidies en regelingen bij het in dienst nemen van een kandidaat met een uitkering of een arbeidsbeperking. Wilt u meer weten over de (financiële) voordelen? Of heeft u behoefte aan ondersteuning om de indiensttreding zo soepel mogelijk te laten verlopen? Wij adviseren u hier graag over.

Neem contact met ons op 

Cookie-instellingen