Openluchtbanenfestival Ontmoet & Verbind 17 juni 2024

ProfielfotoMarieke Wolthuis 08-04-2024 811 keer bekeken 0 reacties

Op 17 juni is het zo ver! Een groots openluchtbanenfestival voor werkgevers en werkzoekenden. Werkgevers uit alle branches presenteren hun organisatie en brengen vacatures onder de aandacht van enthousiaste werkzoekenden uit de regio.

Ontmoet & Verbind
Het festival is voor werkgevers die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met werkzoekenden in de arbeidsmarktregio Midden-Gelderland. Het biedt de mogelijkheid om op een informele manier in gepsprek te gaan met werkzoekenden uit alle doelgroepen. Laat je inspireren en maak verbinding met waardevol talent voor jouw organisatie/onderneming.

Datum, tijd en locatie
Het Openluchtbanenfestival vindt plaats op maandag 17 juni 2024, van 13.00 uur tot 16.00 uur. Je bent van harte uitgenodigd in het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, Hoeferlaan 4.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 2 juni a.s. via onderstaand aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname. Deelname, toegang, lunch en parkeren in gratis. 

Let op: er is beperkt plek en er geldt een maximum voor 2 deelnemers per werkgever. Bij meer aanmeldingen komt u op een reservelijst.

Deelname
Het banenfestival vindt plaats op 3 (binnen)locaties in het Openluchtmuseum. U wordt als werkgever onderverdeeld per branche en u krijgt een statafel, met eventueel een stroompunt. De opbouw en inrichting van de statafel is tussen 12.00 en 13.00 uur. 

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen