Kennissessies: Inclusief Werkgeverschap op de werkvloer november 2023

ProfielfotoMarieke Wolthuis 28-09-2023 574 keer bekeken 0 reacties

Ook dit jaar vieren we in Midden-Gelderland inclusie op de arbeidsmarkt in de maand november. Omdat er bij inclusie op de werkvloer veel komt kijken, willen wij u als werkgever inspireren en informeren over uiteenlopende en belangrijke thema’s. Iedere week organiseren wij daarom een kennissessie.

Van 2 tot en met 23 november 2023 organiseren wij iedere week een kennissessie over uiteenlopende thema's. Allemaal met als doel dat de  stap naar het aannemen, begeleiden en behouden van medewerkers met een grotere ondersteuningsvraag een succesvolle stap wordt voor u als werkgever en ondernemer.

U bent als werkgever van harte welkom bij één of meerdere kennissessies van Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland. De kennissessies worden op diverse locaties in Arnhem en omgeving georganiseerd en zijn kosteloos bij te wonen.

Per kennissessie is ruimte voor max. 30 deelnemers. Aanmelden kan via de clickable uitnodiging. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten en samen mooie stappen te zetten naar inclusief werkgeverschap!   

 

 

Cookie-instellingen