Kennislunch 11 juli 2023 Competentiegericht werven

ProfielfotoMarieke Wolthuis 13-06-2023 208 keer bekeken 0 reacties

Blijf jij als werkgever werven op de 'ouderwetse manier'? Of gooi je het roer om en stel je de competenties van de kandidaat centraal in jouw wervingsproces? Hoe je dat doet wordt besproken tijdens een interactieve kennislunch op 11 juli 2023.

Aan de slag met skills

De huidige arbeidsmarkt vraagt om een andere manier van werven. Door te kijken naar competenties (skills) in plaats van diploma’s heb je als werkgever een groterevijver om uit te vissen. Maar hoe doe je dit, welke skills horen er bij jouw vacatures en welke hulpmiddelen en diensten zijn er beschikbaar om jou als werkgever hiermee te helpen?

Tijdens deze interactieve kennislunch vertellen Jörgen Zegel (Arbeidsmarkt Adviseur UWV) en Hanane Nassiri (Adviseur Werkgeversdiensten UWV) je alles over competentiegericht werven, het belang hiervan en belichten zij dashboards, diensten en tooling die je helpen competentiegericht te werven.

Reserveer een plek aan tafel!
Ben je werkgever in Midden-Gelderland en wil je graag deelnemen aan deze kennislunch? Meld je dan aan!
Deelname is kosteloos, er is plek voor 15 deelnemers. Aanmelden kan via https://samenvooreenbaannetwerk.nl/agenda/kennislunch-competenties-en-competentiegericht-werven/

 

0  reacties

Cookie-instellingen