Kennislunch Social Return On Investment (SROI) 30 maart 2023

ProfielfotoMarieke Wolthuis 09-03-2023 462 keer bekeken 0 reacties

Wil je als opdrachtnemer aan de slag met SROI, maar ben je als werkgever nog onvoldoende op de hoogte van alle thema's die hiermee te maken hebben? Laat je dan bijpraten tijdens de kennislunch over Social Return On Investment!

‘Als opdrachtnemer aan de slag met SROI!’ 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, inclusief werkgeverschap, diversiteit en social return; het zijn kreten die in relatie tot ondernemen en HR management veelvuldig voorbij komen. Thema’s die met elkaar te maken hebben, maar niet altijd één op één hetzelfde zijn en in de praktijk nog veel onduidelijkheid opleveren. 

Ben je als werkgever voldoende op de hoogte van deze onderwerpen? Heb je te maken met Social Return in het kader van aanbestedingsopdrachten voor de overheid? In de kennislunch op 30 maart a.s. besteden we aandacht aan Social Return in de praktijk en praten we je bij over dit thema.

Elanda de Wit van detacheringsbureau BVNG komt vertellen hoe zij als opdrachtnemer voor de overheid invulling geven aan dit thema. Zij vertelt uit eigen ervaring hoe SROI binnen de organisatie draagvlak heeft gekregen en hoe zij praktisch invulling geven aan de verantwoording. Daarover wisselt zij graag met je van gedachten. 

Marly Bok van het Steunpunt SROI Midden-Gelderland is aanwezig en praat je bij over de rol van het steunpunt in de regio.

Interactieve kennislunch

• Wil je praktische handvatten over Social Return On Investment?

• Wil je kennismaken met het steunpunt SROI in Midden-Gelderland?

• En wil je ervaringen horen vanuit de praktijk?

Tijdens deze kennislunch wordt het thema SROI vanuit verschillende kanten belicht, gaan we samen in gesprek over de kansen en mogelijkheden en delen we best practices. Om de interactie te stimuleren is er plek voor maximaal 15 personen. De kennislunch wordt georganiseerd vanuit het Inclusief Werkgeversnetwerk Samen voor een Baan. 

Reserveer alvast een plek aan tafel!

Je bent van harte welkom op donderdag 30 maart a.s. van 12.00 tot 13.00 uur. We zijn te gast bij Landerij De Park in Elst. Zoals gebruikelijk is de inloop vanaf 11.45 uur met een lunch, we starten exact om 12.00 uur en ronden ook weer om 13.00 uur af. Zodat iedereen weer helemaal verfrist en geïnspireerd de dag kan vervolgen!

Heb je interesse om deel te nemen aan deze interessante kennislunch over ‘SROI’? Meld je dan alvast aan en reserveer zo je plekje. Deelname is gratis.

Meld je nu aan via: info@samenvooreenbaannetwerk.nl.

Tijd: 12:00 uur tot 13:00 uur | Inloop 11:45 uur

Locatie: Landerij De Park, de Park 12, Elst (GLD)

Aanmelden kan via info@samenvooreenbaannetwerk.nl

Cookie-instellingen