Maatregelen coronavirus (covid-19)

17-03-2020

Allereerst wil Inkoop sociaal domein Centraal Gelderland mede namens de gemeenten in de regio via deze weg haar waardering uitspreken naar alle dienstverleners in de zorg in deze moeilijke periode.

Inkoop sociaal domein Centraal Gelderland houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus (covid-19) nauwlettend in de gaten. Wij volgen de adviezen van de RIVM en de overheid op en communiceren onze maatregelen met onze stakeholders via de gebruikelijke kanalen. Aanbieders worden op de hoogte gehouden via het online inkoopplatform CTM (Complete Tender Management). De betreffende medewerkers binnen de gemeenten van regio Centraal Gelderland informeren wij via ons inkoopjournaal.

De regio Centraal Gelderland is op dit moment bezig met de beoordeling van alle inschrijvingen op de Inkoop 2020. Onderdeel van deze beoordeling zijn verificatiegesprekken. Gezien de situatie zijn onderstaande maatregelen getroffen:

  • Afgelopen vrijdag zijn de verificatie- gesprekken tot nader bericht afgelast.
  • Inkoop SDCG kijkt naar alternatieven voor de verificatiegesprekken. Zodra daar meer duidelijkheid over is, worden aanbieders hierover ingelicht via CTM.

Het proces voor de Inkoop 2020 en beoordeling van inschrijvingen is in volle gang en blijft vooralsnog volgens planning lopen.

Cookie-instellingen